Selfiebox – A céges karácsonyi bulik kötelező eleme. Miért?

Hihetetlen, hogy már csak egy hónap van hátra karácsonyig. Az ünnepi előkészületek már javában zajlanak, ahogy az év végi karácsonyi partyk, évzáró céges összejövetelek szervezései is.

 

 

Ugyan a tavalyi és az idei év is sok tekintetben más, mint amihez hozzászoktunk, az én véleményem az, hogy a megfelelő óvintézkedések és higiéniai előírások betartásával nem kell mindenről lemondanunk.

 

Eltelik egy újabb nehézségekkel és kihívásokkal teli év, amit határozottan ünnepelni kell. Lehetne tökéletesebb zárása 2021-nek, mint a rengeteg nevetés és közben ezeknek a csodás pillanatoknak a megörökítése?

 

A céges partyk megszervezése sosem egyszerű feladat, hiszen a vendégek közül sokan kötelező programként tekintenek erre az eseményre, nem szórakozásként. Nem egyszerű feladat, olyat kitalálni, ami egész este rendelkezésre áll és feldobja a hangulatot, közelebb hozza a kollégákat egymáshoz, szórakoztató és még emlékeket is készít. 

 

 

És itt a Miért-re a válasz, hiszen a selfiebox mindezt garantálja, minden korosztály számára. A jó kedv pedig egyenlő a jó munkakedvvel, hogy a következő év energiával feltöltve induljon.

 

 

De nézzünk egy másik szempontot is, ami pedig az élménymarketing. Hogy ez mit jelent? A következő blogomból kiderül.